hocus72 Creative Commons License 2014.07.09 0 0 134513

Sziasztok,


Hyundai Coupe 1,6 (2003) autómmal van probléma. 
Szeretném, ha egy hozzáértő tudna tanácsot adni, mit kellene megjavíttatnom, illetve kicseréltetnem, hogy rendben legyen. 
Jelenleg külföldön tartózkodom és itt eléggé borsos árak vannak, a másik, hogy szeretik "lehúzni" az embert, minél több mindent, akár felesleges dolgokat is kicseréltetni az autón úgy, hogy a valós probléma nem oldódik meg. 
Talán itt kapok egy korrekt választ és akkor én mondom meg az itteni szerelőnek mit csináljon meg.
 
Az autónak nincs ereje. 
Amikor pl. autópályán megyek (nem emelkedős részen) és gyorsítanék, egyszerűen nem gyorsul, ahogy kellene, visszahúz, mintha nem kapna kellő nyomatékot, vagy nem tudom. Aztán ha "elkapja" és belendül, akkor már megy. De akármikor kipróbálom, hogy kicsit odalépnék neki, ugyan ez történik. Elég sok itt az emelkedős utca és ma úgy jártam, hogy piros lámpánál indultam hegynek felfelé, de szinte semmi ereje nem volt, hiába nyomtam a gázt, még kettőbe sem tudtam betenni, mert egyszerűen nem húzott, alig tudtam felvinni a dombon, annyira visszahúzott, illetve visszavett az erőből, azt hittem le fog állni (sok nem kellett volna hozzá).
Csak megjegyzem, hogy 2 hete lettek lecserélve a benzin és olajszűrők, gyertyák, a motorolaj is le lett engedve, kitisztítva, valamint új olaj került bele, de a problémán nem segített semmit.
Tud valaki ez ügyben korrekt választ adni? Ha valaki már tapasztalt hasonlót és megoldódott a problémája, vagy egy valóban hozzáértő autószerelő tudna tanácsot adni, kérem írja meg nekem, mit javíttassak meg az autón.


Előre is köszönöm :)