gibbonpitti Creative Commons License 2014.07.08 0 0 9017

egy a vége 100 szónak is.....  :)

 

én elég nagy mintából(kb. 80 db kazán)jutottam erre a következtetésre,de mivel ember vagyok lehet tévedek.szóval van vagy 50 db olyan kazánom ami a túlmelegedésre vezethetően ellett meg,a többi rossznál más a gond de főleg az idő ette meg őket és 6-7 hiba áll fent a 30 kazánnál,tehát azok nem annyira típushibák.

 

nekem ez nem tanult szakmám csak kissé belemerültem,talán túlságosan is.

 

mindenki úgy építi be a kazánját ahogy jónak látja,aztán az idő megmutatja jó volt-e a koncepció.

 

próbálom megosztani amit tapasztalok mások okulására és ezekért én felellőséget is vállalok néhány emberrel ellentétben.akinek nem inge ugyebár....

 

csak 1 példa:ajánlotta innen vki az egyik embernek akinek tavaly raktam be egy benzines kazánt,hogy sokkal jobb hatásfokkal működik ha nitrohigítóval megy....amellett,hogy a tulaj sokalta a napi 2-2.5 deci benzint még pénzt is adott az embernek hogy "átalakítsa" az egészet a nitróra.persze csak annyi történt,hogy kapott egy 3 literes valamikori tűzoltópalackot külön üzemanyagtartálynak.azt is kókányul.

aki tudja miként mükszik egy kályha és ismeri a nitró áldásos tevékenységét a gumi és műanyag alaktrészekre az el tudja gondolni mi lett belőle.

 

ja és mindezért az emberünk fizetett 30 pénzt....  :)

 

ennyiből pár évig elfűtött volna vidáman.