-carcass- Creative Commons License 2014.07.04 0 0 145348

Szóval az úgy volt, hogy egy be nem látható jobbos kanyarból jöttem ki, ahonnan kb 50 méterre van a másik oldalon egy buszmegálló. Szépen sorakoztak az éppen megálló busz mögött a játékosok, mikor az első (valami dobozos szar, talán Doblo) hiába jöttem olyan 50 körül, kivágott és jött szembe az én sávomban. Megálltam, pofázok, hogy ezt most hogy a f@szba, meg hogy elsőbbség hol és hogy index mint olyan amikor hirtelen megállt mellettem (az induló busz előtt).

Látom a fickón hogy nem az a színházba járó bérletes típus (meg hogy nem vagyunk egy súlycsoport, bár én se vagyok olyan kicsi) - valamit mondott ő is (talán hogy mit pofázok vagy ilyesmi és meg olyasmit mondtam, hogy le lessen ilyen értelmesen), de a busz türelmetlenkedni kezdett és így elindultam (gondoltam ennyivel ennyi). Ahogy gyorsítok, látom a tükörben, hogy megáll, megfordul és elindul utánam.

Megint késésben voltam - olyan 8 után pár perccel volt - így gondoltam nem várom meg ha nem muszáj.:-DDD

Még a végén lerúgja a vasat vagy ilyesmi...

Tolta neki, de annyira nem ment a szekér és végül is egyszer csak eltűnt. Vártam, hogy a következő kanyarban majd szembe jön, de nem.

Előzmény: gambl-R (145344)