Fehérpárduc Creative Commons License 2014.07.02 0 0 125555

"Egyébként ha nem valami elv miatt mentek kempingbe, én lebeszélnélek. Sokszor próbálkoztunk sok helyen, de mindig apartman lett a vége."

 

"Egyszerűen olcsóbb és praktikusabb."

 

Kemping vs. Apartman? Teljesen felesleges összehasonlítani... Egyébként egy lakóautó ill. lakókocsi elég elvnek. :) Lebeszélésről meg nincs értelme beszélni, mert pusztán nézőpont kérdése az egész. Mi is kipróbáltuk az apartmant, a kemping számunkra - sokunk számára - olcsóbb és praktikusabb, mint egy apartman. Itt kempingezés alatt ne a kis eldobható sátoros kempingezésre gondolj. Pár pozitívum: nem kell foglalni, nem vagy helyhez kötve, akár 1 napra is megállhatsz ha találsz egy-egy jó helyet. Sokkal könnyebb pakolni, lakóba bepakolva minden, nem kell kicuccolni a szállásra, majd vissza. Tudsz főzni, aludni, zuhanyozni, wc-re menni. Ha megérkezel egy kempingbe akkor nagyon komoly infrastruktúra kiépítése van nekik, víz, áram csatlakozási lehetőséggel.

 

És egy példa az "olcsóságra": a Rab szigeten Padova 3 kemping árammal, vízcsatlakozással B Zónában pár méterre a tengertől lakókocsi + autó hellyel 27 € éjszakánként. Én apartmant nem látok 50-60 € alatt éjszakánként...

Előzmény: Törölt nick (125549)