gombóc63 Creative Commons License 2014.07.01 0 0 5587

Hahó...én is itt vagyok:-)) én a gépem meghibásodása miatt tűntem el. Visszaolvasva titeket jókat mosolyogtam, milyen egyformák vagyunk:-))Rendmánia és tisztaságmánia....bár nálam az utóbbi nem abból áll, hogy mindent naponta többször fertőtlenítek, csak annyi, hogy rendszeresen takarítok, talán kicsit többet az átlagnál. Gyakorlatilag már gyerekkoromtól, mivel anyum nem csinálta, így cirka 40 éve rohangálok a porszívóval. Nyugi csajok, ahogy majd öregedtek ez lazulni fog, egyszerűen nem bírjátok majd. Tavaly a ház festése után kidőltem, feladtam. A rendmánia megvan, bár az a nézetem, hogy ha mindent elpakolsz magad után sosincs kupi. Aztán jönnek az unokák...no akkor lazultam le igazán, ne tudjátok meg mi van a házban egy látogatás után:-)) ember nincs aki ezt kibírná ha nem tud egy kicsit rugalmas lenni. Persze ott van a fejemben, hogy elmennek, aztán pakolhatok:-)))

Irigylem azokat akik ki tudnak kapcsolni, én szinte bárhol tudok agyalni, leginkább takarítás, vasalás közben.

A 8 órás munkáról meg csak annyit, hogy én se bírtam. Ma már el sem tudom képzelni, hogy a hátam mögött lévő 14 fejfájós évemben hogyan is tudtam volna ellátni a melómat.

Hópihe...bár meggyógyulnánk, de tudom, hogy minden jobb időszak csak átmeneti:-(( de mégis....a remény hal meg utoljára:-)) azért a korral változnak a dolgok és úgy látom itt én vagyok a legidősebb, tehát már tapasztalom.

Előzmény: hópihe007 (5586)