Laci1998 Creative Commons License 2014.06.30 0 0 45951

Mindenkinek jó estét! Most voltunk másodszor a napos parton a Mena Palace-ban. Vonattal voltunk. A múlt évben nagy "3-4 órás késéssel közlekedtek a vonatok. Az idén Burgaszba 30 perc,vissza "0" perc volt a késés. A baj csak annyi volt,hogy a kalaj nem szólt,hogy Lőkösházára érve 1 vonat 10 perc múlva indul Bp keletibe így 1 órás várakozás után indultunk tovább.Jelzem az Elvirán fellelhető menetrend szerint nem így van.Nem értem miért nem frissítik. A másik negatívum az étkezőkocsi.A múlt évben oda-vissza ettünk.Gondoltam most is úgy teszünk,de közben a MÁV visszaveszi a hasznot lehúzó vállalkozótól a  használatot "várható,hogy a privatizált cégeknél pl: áram,gáz,víz stb "ez várható. Étlapot kértünk és rögtőn kiderült,hogy kb duplája az ár a múltévinek. Mindegy akkor rendeljünk,kiderült nincs fagyasztó ezért gyakorlatilag "semmi" nem volt az étkező kocsiban.Ráadásul egy pokróc nő volt a felszolgáló.A vissza úton már kávé sem volt,na ennyit erről.A napospart nagyon rendben van, a Mena Palace még többet adott mint a múlt évben,átalakították az éttermet gyönyörű lett.A választék is emelkedett az ár nem.A kiszolgálás tökéletes persze pár leva borravaló nem árt.Mindenkinek ajánlani tudom.