avvo52 Creative Commons License 2014.06.30 0 0 5271

Kedves Fórumozók,

 

mivel úgy látom személyeskedésbe kezd átmenni a dolog, ezennel én ki is szállnék. Elmondtam, hogy nemrég találtam az oldalt, logikus, korábbi hozzászólásaim sem lehettek. Nem mondtam senkiről kritikát, arról írtam, amit én tapasztaltam. Én is saját szervezésben mentem, kint találkoztam Vojival (a gyengébbek kedvéért Vojtech, magyarul Béla) és Cartonnal, egy hónapot voltunk együtt, jól éreztük magunkat, sokat beszélgettünk és mindent megtettek, hogy minél többet lássunk  a szigetből és minél több élménnyel térjünk haza. Az én e-mail címem nyilvános, tehát nem bújtam el, engem meg lehet találni, mint írtam, a fiúkért személyes garanciát vállalok, mivel őket ismerem. Azt is megírtam, hogy ha valakinek bármilyen kérdése lenne, tudásom szerint szívesen válaszolok. Aagicának - élménymegosztás részemről nehéz lenne, mivel Bali előtt  egy hónapot voltunk Bangkokban, Kuala Lumpurban és Singapore-ban, két kötetet lehet teleírni élménnyel, ezért mondtam, ha bárkinek bármilyen kérdése van, ha tudok, segítek.

Összességében: mindenkinek javaslom, ha tud menjen Balira, mert egy életre szóló élmény, Mindenki annak a segítségét veszi igénybe, akiét akarja, valószínűleg minden kint élő örömmel és tudása legjavával segít. És utoljára: mindenki arról tud véleményt formálni,akivel volt, akit ismer.

 

Ne veszekedjetek, inkább segítsetek azoknak, akik még nem voltak Balin, hátha kedvet kapnak az utazáshoz és akkor mindenki ajánlhatja azt az ismerősét, akit ténylegesen ismer.