csekmet Creative Commons License 2014.06.29 0 0 5186

A pontosítás kedvéért.

 

1. A Csatorna. az 1/3-ot is a lakók fizették. Mindent elvittek innen, csak a kommunikációra hagytak valamit. A félretájékoztatás pedig megy ezerrel.  Ott nincs szó a magas csatornadíjról, a hatalmas  számú nemfizetőkről, a kézilabdások finanszírozásáról és a bújtatott fideszes állásokról sem.

2.Kinek fontos a városközpont, a tapsplacc? Miért nem egy Parkvárosi fejlesztést csináltak meg ebből a pénzből? pl. a Teleki Általános iskola.

3. A legfontosabb a minőség. Amit ott műveltek az szörnyű. Minden választásra készülőnek meg kellene nézni azt a xart amit ott műveltek. Sokat segít a döntésnél.

4.Ott is körül kell nézni. Kong az ürességtől az uszoda. A sportcsarnok rész pedig a háttércsatorna pénzből lélegeztető gépen van csupán. Összeomlik mint a kártyavár, ha M end M besokall.

5.A tervezésekre 8 év alatt 3 milliárdot költöttek. Az Aba utcai hídacska elrettentő eset, de mi van a többivel?  Papírhalmaz csupán okulásul a jövőnek, hogy járt itt a városháza táján egy szélhámos banda aki felelőtlenül szórta a pénzünket a haveroknak. A tanácsadókra számolgató a másik 3 milliárd.

 

hol vannak még a szabálytalanul átadott óvodák, a csapadékvíz elvezetési projektek, az elsinkófált alközpontok, a méregdrága hazugsággyárak a médiájuk, a murvás utak, szétvert iskola, az elmaradt Ófalu-fejlesztés, kirúgott jegyzők 100 milliós kártérítései, a romhalmaz könyvtár, az utazgatások Kínától Lengyelországig meg vissza, az terepjárók minden szinten, a képviselői különállások, a haveri állások SATÖBBI.

 

 

Ezt szeretné továbbra is Érd? Ez a kérdés.

Előzmény: kolyok53 (5184)