abodi72 Creative Commons License 2014.06.27 0 0 100616

Szia Isti

 

Pár éve én is hasonló cipőben jártam mint te most , én is átolvastam a forumot,kérdeztem ,kérdeztem,és a válaszok alapján (ismét köszönet a segitőknek :) megépitettem a saját duplafalú,termó olajjal feltöltött főzőmet ,ami a mai napig nagyszerűen működik, és már nem is tudom, hogy a 3-ik, vagy a 4 ik szezon utá

n kezdem úgy  érezni ,hogy finom páleszt főzök (ez a mások véleménye is :).

Neked azt tanácsolom , hogy olvasd el figyelmesen a forumot, és ha a nevemre kattintasz és átolvasod a pálinkás forumba irt hozzászólásaimat, ott megtalálod a főzőm leirását, fényképeket ,sőt videót is :)

 

Ha esetleg hasonlót szeretnél csinálni , szivesen válaszolok a kérdéseidre ,ha valami nem világos a már leirtak alapján :)

Lassan bele kell húznod ,mert itt a szezon !!!!! :)

Előzmény: Isti/84 (100613)