Szia Isti
Pár éve én is hasonló cipőben jártam mint te most , én is átolvastam a forumot,kérdeztem ,kérdeztem,és a válaszok alapján (ismét köszönet a segitőknek :) megépitettem a saját duplafalú,termó olajjal feltöltött főzőmet ,ami a mai napig nagyszerűen működik, és már nem is tudom, hogy a 3-ik, vagy a 4 ik szezon utá
n kezdem úgy érezni ,hogy finom páleszt főzök (ez a mások véleménye is :).
Neked azt tanácsolom , hogy olvasd el figyelmesen a forumot, és ha a nevemre kattintasz és átolvasod a pálinkás forumba irt hozzászólásaimat, ott megtalálod a főzőm leirását, fényképeket ,sőt videót is :)
Ha esetleg hasonlót szeretnél csinálni , szivesen válaszolok a kérdéseidre ,ha valami nem világos a már leirtak alapján :)
Lassan bele kell húznod ,mert itt a szezon !!!!! :)