Törölt nick Creative Commons License 2014.06.25 0 0 79169

Miből gondolod hogy bajban lennék? Vagy esetleg menjek le a Szt. István u. 1-be, az irodaépület földszintjére, forduljak balra és kopogjak be? Azt nézd hülyének aki a kisinget rád adta, öreg!

A nickjeidet nem nekem kell bizonygatnom, a helyzet az hogy olyan amatőr módon választod őket hogy csak az nem jön rá aki nem akar. A legviccesebb az egészben hogy még a moderátorokat is totál hülyének nézed ez ügyben (is). A saját kis primitív világodban élsz, olyan vagy mint a strucc aki azt hiszi ha földbe dugja a fejét, nem látják. :D

Látom szépen nyomon követed a város "fejlődését", a bökkenő csak az hogy ezek elenyésző része köszönhető diósinak és gombnyomogató bandájának, úgyhogy felsorolásod máris nem állja meg a helyét. Ja és kifelejtetted a lakóparkokat melyekkel a zöldterületeket, szántókat, termőföldeket számolták föl!! Azzal is dicsekedj már akkor!! Na és a fantasztikus főépítészi munkával, melynek köszönhetően totálisan hazavágták az óvárosi részt, mert csak a pénz meg a bevétel számít a kapzsi gazdádnak!

 

"A szocik és az alvállalkozóik csak a választási törvény ajándékaként ücsöröghetnek a városházán ősztől."

E mondatod különösen tetszett! Csak hogy tisztán lássunk: arra a választási törvényre gondolsz amit a fidesz mindenki szeme láttára gátlástalanul meghamisított, átírt a saját szája íze szerint csakhogy meglegyen a kétharmaduk?? Erre gondolsz, ugye??

Előzmény: vajaskáposzta (79166)