Törölt nick Creative Commons License 2014.06.25 0 0 4146

Balata!

megtalalrtam de jo sokaig kerestem:

 

"Manapság igen elterjedt probiotikum a Normaflore, amit valóban az antibiotikumok mellé már rutinszerűen "rendelnek" el az orvosok. Erről tudni kell, hogy ez egy génmanipulált baktérium, amit rezisztensé tettek az összes antibiotikumra, ráadásul nem is a normál bélflóra tagja! A rezisztencia-génjeit pedig képes átadni bármilyen kórokozónak, és ez a legfőbb oka a rezisztens törzsek robbanásszerű szaporodásának! Tehát nem csak nem használ, de hosszú távon kifejezetten káros is!"

 

innen van az idezet:

http://allergenmentes.blogspot.hu/search/label/allergia

 

 

es vannak olyan orvosok ma mar magyarorszagon akik tudjak ezt es ellenjavaljak, igy emiatt merult fel temakent a lyme forumon, en is igy szereztem tudomast rola.

 

Viszont talaltam egy masik nagyon jo linket, ami segit a probiotikum valasztasaban:

 

http://gapster.blog.hu/2012/04/26/guglizzunk_probiotikumot

 

ez pedig Probiotikum ajánló: Normaflore -rol, vagyis csak jot ir rola, ajnlja, de a fentiek ismereteben megtanulsz olvasni a sorok kozt es ez is ellene szol:

 

http://belflora.hupont.hu/26/normaflor

 

 

"A leggyakrabban alkalmazott antibiotikumok nem pusztítják el"

 

Egyebkent en nem akarok senkit lebeszelni rola, mert ha nem lenne pozitiv hatasa, akkor nem terjedt volna el igy. Igy biztosan van. 

Csak ezt az "antibiotikum rezisztenciajat" kepes atadni egyes bakteriumoknak mint pl a lyme Borriella, es akkor lottek az ab kura sikerenek....

 

Remelem segittem. :)

Előzmény: Törölt nick (4145)