BSzTom Creative Commons License 2014.06.24 0 0 7930

"Csak ez a levegőnek nézés, meg a társalgás ugye az kizárja egymást. :-)"

 

Szerintem nem feltétlenül. Pontosabban valahogy úgy fogalmaztam, hogy azt kell levegőnek nézni, aki belerondít a topic nyugalmába. Amikor társalgok valakivel, akkor általában egyikünk sem rondít bele.

 

Nekem valamiért sikerült vele társalognom, erre ez lett a rossz példa. Hm.

 

De teljesen mindegy, hogy mit firkálgatok itt össze: javíthatatlanok vagytok. Megpróbáltam, nem sikerült.

 

Szerintem ha egy-egy ellenvéleményre nem személyeskedéssel reagálnátok (és ez most szintén a törölt nick-től az elemzőn át a T. Fórum minden erre hajlamos tagjára vonatkozik), hanem úgy, mintha szemtől-szemben állnátok egymással fizikailag persze, és mindőtöknek egy-egy párbajpisztoly lenne a kezetekben, akkor lehet, hogy képesek lennétek társalogni ebben a fórumban is. Ha nem, akkor másik topikban sem fogtok tudni.

 

Ha valaki ír egy véleményt/állásfoglalást, stb és én úgy indítok, hogy "te elmebeteg állat, hát nem létezik, hogy ennyire hülye vagy..." akkor nem fogok csodálkozni azon, hogy a véleményemnek a további részére nem vagy alig reagálnak, csak erre, amivel benyitottam.

 

Persze lehet mutogatni, mint az oviban, hogy ki kezdte, meg ki folytatta, de senki sem különb a másiknál, vagy amúgy óvónénisen: egyikőtök tizenkilenc, a másik egy híján húsz.

 

És megint csak elnézést Sancibácsitól, hogy épp az ő hozzászólására nyomtam ezt a választ: "reply all"-nak szántam.

Előzmény: sancibácsi (7928)