allez zserzseli! Creative Commons License 2014.06.23 0 0 50076

az eredményt nem én szereztem, de ott voltam a zugspitzen. mivel sokan nem is írnak ide, vagy csak read-only-ban vannak, ezért bátorkodom.. meg, hogy csanya a "fórumidegen" is átklikkeljen ide..

nagyon komoly eredmények születtek. elsőként zsófi hatalmasat ment, szuper versenyzéssel, az utolsó hegyen fogta meg a végig vezető svéd lányt. mikor beérkezett olyan volt, mintha csak egy 10 kilis futásra ment volna ki.

eördögh ákos befutóját is láttam a 60-on, ő is brutál jó időt ment szerintem. szurkoltam neki, kiábáltam magyarul, de gondolom nagy volt az adrenalin-szint, mert nem nagyon reagálta le :).

béla 10. helye, korosztályos 2. helye is kimagasló a 60-as távon, az eredményhirdetést sajnos nem tudtam megvárni, pedig jó lett volna látni a magyarokat a dobogón.

kiss miki 20 percet javított tavlyhoz képest, 8. lett abszolútban a 100-ason, és vele is úgy beszélgettünk, mintha épp bevásárlásból jött volna haza :)

oli korosztályos 9. a 100-on, pap gabi is nagyon jót ment azt első magashegyi nagy versenyén.

rajtuk kívül is rengeteg magyar volt, akik nem álltak dobogóra, de hatalmasat küzdöttek, legalább akkora eredmények ezek, mint a dobogós helyek. a mindig jókedvű váci élménykülönítmény, halmos laci a 100-ason, lászló szilvi sérült lábbal is végigment, andrás a gyomorproblémáival is jót ment, és még sorolhatnám a többieket, sokukat nem is ismertem.

nagy gratula mindenkinek!

wermescher ildivel is sok magyar induló találkozott, szembe mentek a mezőnnyel, mindenkinek szurkoltak, köszi érte!

nagyon jó kis verseny ez a zugspitze, most már 4 táv, szuper hangulat, sörsátor, bratwurst, egy ékszerdoboz kis alpesi városkában. sokkal jobb közösségi élményt tudnak teremteni a németek érdekes módon, mint az olaszok, vagy a franciák.. és mintha itt még mindig nem kizárólag csak a pénzről szólna ez az egész..

ha egy külföldi (alpesi) versenyt kellene választanod, akkor szerintem ez legyen az. itt nincs rosszkedvű ember, mindenki vigyorog, jókedvű, kezében a kolbászos zsömlével :))

egyébként pályacsúcs született 100-on (10:36!!!), meg gondolom a többin is, nagyon jók voltak a feltételek, gyors, száraz pálya, semmi hó tavalyhoz képest.

(lavaredo miatt én csak a 36-kilis futamon indultam, lazázósban, 4:30at mentem, korosztályos 11. hely, összetettet hagyjuk :). bár csak nyúlfarknyi táv, azért ez is fárasztó..)