Törölt nick Creative Commons License 2014.06.21 0 0 132055

Undelete nem biztos hogy összejön, vagy ilyenkor már nem lenne szabad használni a lemezt, mert azóta már felül is íródhatott. (Másik lemezről futó rendszert ajánlott ilyenkor használni.)

 

Úgyhogy én inkább más oldalról közelíteném meg a problémát:

 

Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\uTorrent

 

resume.dat
settings.dat
resume.dat.old
settings.dat.old

 

dht.dat
rss.dat
dht.dat.old
rss.dat.old

 

Ugyanitt tárolja alapesetben a *.torrent fájlokat is

 

Legfontosabb a .torrent fájlok és a resume.dat megléte, de mivel a program biztonsági mentéseket is készít, a resume.dat.old is megfelel.

 

Mindezekről készíts másolatot egy külön mappába.

 

Az eredeti mappában (amennyiben netán sikeresen eltakarítottad a .dat fájlokat onnan is), a *.dat.old fájlokat nevezd át *.dat-ra.

 

Ha a programot újratelepíted, ezek alapján érzékelni fogja a régi beállításokat, a resume.dat alapján pedig a torrentek listáját is beolvassa az ablakba.

 

Elvesztek viszont a letöltési mappában található ~uTorrentPartFile_*.dat fájlok, ami a félkész letöltések adatait tartalmazza, illetve amelyiknél nem minden fájlt jelöltünk ki letöltésre. Emiatt az ablakban piros felkiáltójelek fognak megjelenni azoknál a torrenteknél, ahol a program eltérést érzékel a resume.dat adataihoz képest.

 

A felkiáltójel eltüntetésének, illetve a partfile*.dat újragenerálásának módja:

 

A program ablakában a torrentre jobbklikk, Force Re-check (kényszerített újraellenőrzés). Egyszerre több torrentet is ki lehet jelölni, de túl sokat nem érdemes, mert ez egy lassú folyamat, bájtonként újraolvas minden letöltött adatot.

 

Mellesleg én a .dat és .torrent fájlokat is a program saját könyvtárában tartom, ahol a uTorrent.exe van, mert így hordozhatóbb, a Windows cseréje esetén is rögtön működik. (A program először a saját mappájában keresi ezeket a fájlokat.)

Előzmény: bela300 (132049)