Bakancs4 Creative Commons License 2014.06.19 0 0 34250

Banderrel már beszéltem  ( erről is , másról is ) , de a forgalmi egyelőre nem került elő -- nagy reményeket nem fűzök hozzá , hogy megkapom .

 

Amikor te berendszámoztál olyan L6e-se járművet amelyiknek nem voltak meg az eredeti okmányai és a regadónál a teljes összeggel lehúztak -- hát sajnálom , hogy így jártál , mert nálunk a hatályos jogszabályok alapján ezeket a járműveket is leavultatják , vagyis ugyanannyi regadót fizetsz , mintha meg lennének az eredeti papírjai . Peched volt .

 

Hogy senki nem akar Ligier venni az azért túlzás -- valóban kevésvé keresett , de van néhány kevező tulajdonsága is .  Valamilyen áron minden eladható .

 

A Typeshein ausztriai pótlásáról szóló infót köszönöm , elmentem a tudivalók közé  , ha valakinek szüksége lesz rá akkor tudja , hogy mivel jár ha mégis megpróbálkozik vele .

 

Azért valahol zavaró : egy létező és értékes jármű iratai nem pótolhatók Európában rendszám-alvázszám alapján .

 

A mopedautó jelenlegi magyar tulajdonosát nem különösebben foglalkoztatja , hogy mikor , miért és hol tűnt el a papírja a járgánynak. Az ő szempontjából mindegy , hogy Bander nyelte el , vagy végleg kivonták Ausztriában a kocsit a forgalomból , őt az érdekli : ne találják ki , hogy lopta a masinát és  itt most Magyarországon rendszámot tudjon rá  tenni .

 

Az azért megnyugtató , hogy Ausztriában soha senkinél nem tűnt el még semmilyen okirat , és ha eltűnt akkor költséget és fáradtságot nem kímélve pótolta , akkor is ha semmi különösebb további terve a járművel már nem volt ...

 

 

Előzmény: Törölt nick (34249)