átvágott2014 Creative Commons License 2014.06.17 0 0 332

VIGYÁZAT!!!SZÉLHÁMOS,CSALÓ!!! Urbin Mihály Magyarország, Téglási lakos németországi munkára keres hosszúideje munkavállalókat 1000-2000 eurós fizetésért gipszkarton szerelő és burkoló szakmában. Ígérete szerint 4 hét kinti munkavállalás mellett 1 hét itthon töltött szabadság jár.

Különböző németországi cégektől munkát vállal, GBR-t csinál más nevére, minden munkavállalótól elveszi a bankkártyát, és különböző indokokkal magánál tartja. A GBR-re felveszi az elvégzett munkára a pénzeket, azonban a munkavállalóknak változatos indokokkal nem akar fizetni. Végül minden munkavállaló ott hagyja, azonban sajnos mindig talál maga mellé újra „megvezethető” munkavállalókat!

Nagyon vigyázzatok vele, tudomásom szerint több évet ült börtönben autólopásért, majd anyagi problémái miatt számtalan embertől kért kölcsön, amelyet esze ágában sem volt visszaszolgáltatni.

Elképzelhető, hogy más névvel is próbálkozik, ismertető jele, jól beszél németül, a külseje megnyerő, sajnos ez elegendő hogy egy igazi szélhámos és csaló létére még a mai napig is megvezessen magyar dolgozni akaró embereket!

Levelemet rengeteg visszajelzésre alapozom, tudomásom szerint egy személyben irányít mindent vagy ……… Róberttel tevékenykedik együtt régóta Stadthagen, Hannover, Bad Nendorf környékén.