ab69 Creative Commons License 2014.06.14 0 0 7773

Ugyanmár,  nem Xbácsi kezdte. Idejött valami barom aki azt állította hogy megépítette a világ legjobb kályháját , ami többszáz százalékos hatásfokon működik, meg feltalált mindenfélét legfőképp a meleg vizet. Aztán amikor kérdéseket tettek fel neki, igen hamar kiderült, hogy alapvető szakmai, fizikai ismeretekkel nincs tisztában és folyamatosan mellébeszél. Amikor ezzel szembesítették elkezdett a fizikus barátaira, meg szabadalmakra hivatkozni és sértettségében elkezdte lehülyézni az egész szakmát, illetve annak képviselőit, akik vele ellentétben, már produkáltak, bizonyítottak ezt-azt.

 

Innét kezdve folyamatossá vált a vádaskodás, valótlanságok állítása, illetve időnként meglehetősen nevetséges marhaságokkal bizonyította, hogy nemcsak a szakmához nincs lövése, de gyanítom hogy időnként az állítólagos fizikus barátokat is negnevetette. Szó mi szó az utóbbi két év, már nem is tudom mennyi, gyakorlatilag az ő handabandázásával volt tele.

 

Amit megtudtunk ezidő alatt, hogy a tömegkályha úgy rossz ahogy van, ő viszont mindent feltalált a legókályhától a bölcsek kövén át a huzatfokozóig mindent, amiről persze semmit nem tudtunk meg, csak azt hogy sokkal de sokkal jobb...

 

És akkor napvilágra került a kakukkos kályha ami őszinte kacagást váltott ki alighanem a többségből, ő viszont egyre hisztérikusabban kezdett vagdalkozni és bizonygatni a nagy semmit, a délibáb kályháinak és huzatfokozóinak nagyszerűségét. Természetesen ez a bizonygatás érvek és tények nélkül, hidd el mert azt mondom alapon történt, amire senki nem volt már vevő. Ennek a vége az lett, hogy még a moderáció is megunta és kipenderítette, most viszont újra itt van, ráadásul több példányban is.

 

Ha valóban kitalált vagy produkált volna valamit , akkor nem itt pazarolná a saját és mások idejét.

Az ő célja nem más mint a topikrombolás, kérdés, hogy fizetett topikrombolóval, vagy csak egy un. hasznos idiótával van dolgunk.

Előzmény: a14789 (7770)