ThomBoy Creative Commons License 2014.06.14 0 0 42551

Én az off Mondeoval jártam így csütörtökön. Épp megyek a Scenicért a szervizbe de mivel k meleg van és dugó ezért lassan halad a sor. A klíma borzasztó gyengén megy, vagyis inkább nem is csak menet közben van némi hűvös. Úgy voltam vele nem érdekel, jön annyi hideg amennyi, ablakok le, tetőablak kinyit, a ventillátor kűzdjön.

Végre megindul a sor amikor nyomnám a vasnak de alig megy, mondom kész ennyi, bedöglött a kocsi, a motorral is van valami amikor ránézek a műszerekre és 120 fokos vizet mutat. Semmi piros lámpa, semmi sípolás, stop felirat vagy akármi. Azonnal üresbe rakom és gurulok, hogy hüljön. Fél perc sem telik el a mutató esik vissza 90 fokra, óvatos gázt adok és 4-esben 60-al gurulás és újabb fél perc után beáll üzemi hőmérsékletre.

 

Ma reggel hidegen megnéztem és a hűtővize rendben van, ugyan minimumon de van benne. A hűtők között sajnos nem láttam semmilyen durva szmötyit (3-4 cm-re vannak egymástól), de a lamellák lehet tele vannak. :-/ Csütörtökre van időpontom, addig ablakklíma van.

Előzmény: Schaumari Gyüttment (42515)