Rita2222 Creative Commons License 2014.06.07 0 0 2588

Köszi Etna közben megtaláltam azt a hszt. Nos nálam az a helyzet, hogy egyik naprol a másikra kezdődött ez az egész mint egy villámcsapás. Ill olyan előzetese volt, hogy 1-2 hétig először heti 1 nap majd már heti 2-3 nap aztán mindennap arcpirosodás, arcfelduzzadás, ami nem volt látványos csak én éreztem, olyan volt mint egy jobb arckezelés után, jo feszes. Nem pillangoszerű volt a pír, mert az orromon nem látszott.

A bőrgyogyász rosaceát montott. Ez történt pénteken. Erre persze kibuktam és aznap nem aludatm. Aztán nem aludtam szombat-vasárnap és hétfő éjjel sem, ez mr fura volt. Ja közben minden nap égett a homlokom mintha lázas lennék, de nem volt max 37,2.

A 3. nemalvos hajnalon esett le valahogy hogy nincs könnyem. Hagymaproba: semmi.

Reggel szemészet, ahol tényleg kimutatták, hogy nagyon alacsony (3-5 Schrimerrel).És a szemész vetette fel az autoimmunt. Akkor már a szám is száradt.

Du házidoki aki orvoshoz küldött majd még azon a héten pénteken levették a vért.

4 hét múlva eredmény: minden negatív, vérsüllyedés teljesen Ok , nem volt gyulladás.

A beutalo orvos azt mondta nincs autoimmun. De akkor miért nem jön könnyem és nyálam kérdeztem? és hogy hány olyat hallunk hogy nem mutatja ki a vér... erre: menjek el nyálmirigy vizsgálatra.Itt tartok most. A nyálam váltakozo, most reggel pl tök jo, de van hogy elmegy teljesen. A szemem viszont teljesen sivatag.

Nyálbiopsziát nem fogok engedni, max azt a másik kontrasztanyagos modszert.

Mindjárt folytatom egy köv-ben, és írok mindját pár érdekes dolgot is, amit azota kutattam, tudtam meg erről.

Előzmény: .ETNA. (2586)