hinkli Creative Commons License 2014.06.05 0 0 4337

Szia!

 

Tavaly írtam beszámolót, bemásolom és PortaNigra tett is fel videót. Ha még bármi info-raszükséged van, írj!!

 

hinkli 2013.08.27 08:09:33 © 4264

 

 

Mi csütörtökön jöttünk haza fájó szívvel. Maximálisan ajánlom az El Mouradit!!!! A kaja nagyon jó, szinte lehetetlen mindent végig kóstolni. Van reggeli/késő reggeli, szndvics, ebéd, palacsinta, pizza, vacsora, késő vacsora és jó nagy választék. A legtöbb ételt ott sütik az ember szeme előtt:) Többféle ital is van, koktélok, üditők. Az elláttás és a kiszolgálás maximálisan jó! Minden nap adnak este fejenként egy 1,5 literes ásványvizet is, de ha több kelll, adnak még.

 

A transzfer zökkenőmentes volt, kb. fél óra.

 

A szoba is szép volt, tiszta. Mi a főépület oldalszárnyában voltunk. Örültünk neki, mert nem hallatszódott oda az esti diszkó és a tengerre nézett a szoba. Egyetlen negatívum, vagy inkább tanács: földszinti szobát válasszatok, ha lehet, mert rengetegen vannak a szállodában (1600 fő) és sajna előfordul, hogy este 6 felé mindenki egyszerre akar zuhanyozni és elfogy a víz/nyomás..Mi a földszinten voltunk, nekünk nem volt ilyen problémánk, de akik az emeleten voltak, panaszkodtak erre. Mondjuk ez kb. 1,5 napot érintett csak.

 

Az 1600 főtől nem kell megijedni, mert elvegyülnek a szállodában. A parton mindig találtunk napágyat és volt jó bőven hely is. A part láttán majdnem elsírtam magam. Olyan, mintha az ember egy karibi szigeten lenne. Eszméletlen szép zöldes-türkiz a víz, tiszta, takarítják, lelátni az aljára. Világos homok és telis tele van pálmafákkal. Nagyon szép látvány!!!! Ami még nagyon jó, hogy nincs medúza:) Strandtörölközőt lehet bérelni, 20 dínárt kellett adni letétnek, amit a végén visszakaptunk.

 

A szállodában sok a cica, de számunkra nem volt zavaró, úgy elvannak...

 

Az animáció is nagyon jó volt és a kalózhajót/Flamingo-szigetet nem szabad kihagyni!!!!!

 

Remélem tudtam segíteni.

Előzmény: Timkó Kata (4334)