Szatimy Creative Commons License 2014.06.04 0 0 307

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! 2,5 éves kislányom nagyon komolyan visszatartja a székletét. Persze a legfőbb probléma, hogy semmit, ami kicsit is javíthatna a széklet állagán nem hajlandó megenni, inni. Sajnos már eléggé eléggé elfajult a dolog, beöntést sem egyszer kapott múlt héten. orvosok tanácsára parafinolajat, és laevolac-ot is kap, nem is kis mennyiségben, mégsincs hatása. Kúpot is kapott ma, s még mindig semmi. Inger az van, naponta sokszor, elvonul félre, de produktum semmi.
NAgyon el vagyok keseredve, nem tudom, mit lehetne még, amivel segíthetnék neki. Aszaltszilvalevet nem hajlandó meginni, lekvárféléket, gyümölcsöt, zöldséget nem hajlandó megenni.
Rostos levet néha hajlandó meginni, de aztán az első böffentéssel vissza is jön. Mintha az egész teste tiltakozna a rostos dolgok ellen.
Úgy gondolom, hogy lelki eredetű (is) a dolog, 2,5 hónapja mentem vissza dolgozni, s azóta később tudok csak érte menni a bölcsibe, s újabban mondogatja, hogy sírt, mert nem mentem. Pedig igen, csak később.

 

Van valami tanács, vagy bármi, mit tehetnék vele, mivel tudnék neki segíteni? Megőrülök attól, hogy látom, hogy szenved, de nem akar kakilni. Nálunk még minden pelusba megy.

Előre is köszönöm, ha tudtok bármit.