kemorgo Creative Commons License 2014.06.04 0 0 35042

Rendes ecetet nem tudom, én is innen művelődöm :D 

Esetleg még megpróbálhatod, hogy ha nincs trisumixed, vagy nem akarod gyógyszerezni, hogy az ivóvizébe pár csepp jód- én volt, hogy Betadint csöppentettem ha ivott - arra azért figyelj, hogy ne fém legyen az itatója, mert azzal reakcióba lép állítólag, de nem tudom a pontos infót, nem vagyok vegyész.

 

Szegény nyuszót azért halálra ne kergesd, gyengék ám ilyenkor :( Csak picit, hogy mozogjon.

 

Most nálam is van egy szomorkodó, már lassan egy hete különvettem, - ojjé, volt időm nyuszit simogatni esténként - nem viszi túlzásba a zabálást, hálistennek a hasmenést megúsztuk, ha kirakom, akkor érdeklődő, magában jól el van. Ha visszateszem a csapatba, megint kezdi a búslakodást. Úgy látszik, valamiért nem illik össze a testvéreivel. Még jó, hogy az utolsó fialás is megvolt két és fél hete, 13-at fialt, és mind él.

Ma meg megkapták a Mixovacot a négy anya és a bak, a kicsiket a maradékból oltottuk, féladaggal. Számoltam, a legnagyobbak nem kaptak, mert ha valami gáz van, már nem nagy ügy lecsapni őket az első jelre, most tíz hetesek. A legkisebbek se kaptak, rajtuk meg nem igen mit volt szúrni, ott marad az ima :D, a két középső banda. az öt és a négyhetesek kapták meg.

Előzmény: zoleszsz (35041)