Törölt nick Creative Commons License 2014.06.03 0 0 3091

Tényleg nyugodj meg, nem így kezdődik, itt egy írás, ahol valaki leírja, nála hogyan kezdődött, és nemigen számol be ilyen járkáló fájdalomról, ami ugye nekem van (meg talán neked is):

http://ketezer.hu/2010/06/doku-mentes-derus-alkony-tony-judt-emlekezik/

 

A yersinia stb. vizsgálatot az sztk csinálja, ahova a háziorvos küldött, a lyme tesztet az Istenhegyiben csináltattam, és kimutatta, hogy B.afzelii iránt ellenanyagot termelek, tehát majdnem biztos a lyme. De előtte az Elisa negativitást mutatott, ez a western blot vizsgálat, ami kicsit komolyabb. Sajnos 10 ezer Ft (ráadásul nekem most lesz majd még egy), de megér ennyit, hogy biztosan tudd, mi a bajod, és kezeljenek is vele. Nem kell bejelentkezni, csak bemész, mondod, mit szeretnél és ennyi. Kitöltesz egy vizsgálatkérő lapot, fizetsz, és pár perc múlva már mehetsz is a vérvételre. Korrekt és gyors szerintem. Ne törődj vele, hogy a dokik szerint ez hülyeség, te azért csak csináltasd meg, sokan nem is gondolnák, hogy van nekik lyme betegségük, korábban ezt én sem képzeltem volna el magamról, nem nagyon csípett meg kullancs, igaz kirándulunk sokat, és sok kutyusunk is van.

Az izomrángás nem jelentkezik mindennap, de ma egyfolytában, a vádlimban. Amikor ez jelentkezik, többnyire fájdalom nincs, és fordítva. Fájdalmak esetén kevesebb az izomrángás. Sajnos én még nem vagyok túl az ENG/EMG-n, várom, hogy az infektológia átküldjön oda, és majd akkor. Hát azért én is mielőbb ki akarom zárni ezt a betegséget, már úgy vagyok vele, én is felkészültem mindenre lelkiekben, csak tudjam. De azért azt gondolnám, nem ez lesz a te betegséged, főleg ha a doki is megerősítette, hogy ez más lesz. Nekem már írtak pár más fertőző betegséget, aminél szintén lehet izomrángás, csak azokra meg még nem voltam kivizsgálva. De majd talán az is meglesz, s kiderül a bajom, ill. bajunk, csak nyugalom. Még majd írj, mi van veled. Nálad ilyen rángások akkor nincsenek?

Előzmény: junoz (3089)