Istvan535 Creative Commons License 2014.06.02 0 0 33446

Titkos menű előhívása egy kódsor alkalmazása, ha rákeresel itt a fórumban már többször többen leírtuk, de röviden a lényeg:

 

Folyamatosan nyomva tartod a műszerfalon a kilométer nullázó bal oldali gombot amig olyat nem látsz, hogy 01-es menü. Ha ez megvan elnyomkodod egyesével a 19-es menü pontig ( legalábbis azt hiszem, ha nem majd mások javítanak) amikor ideérsz az alvázszámod utolsó öt számjegyének összegét bepötyögöd (pld 29.) ha ez megvan elnyomod a 7-es menü pontig indítás és írja a víz hőfokot a következő leállításig. Ha így nem volt érhető youtube/kereső csomó feltöltést találsz róla.

 

A víz hőfokot nem nagyon érzed, inkább ha a befecskendező rendetlenkedik, ennek egyik hibája lehet az adott fordulaton (pld. tempomatnál) pici ingázás, rángatás majd ismét egyenletes járás, de a szakik majd ebben is ponosítanak.

 

Steef-et megtalálod itt a fórumon, egyébként BMW márkaszervízben dolgozik Budán, de otthon is javít a faterjával, igazi patika műhely, dízel diagnosztikára és javításra specializálódva.

Előzmény: Kt25D (33443)