tokajkincse Creative Commons License 2014.06.01 0 0 45560

Míg kisebbek voltak a gyerekek, mi mindig éjjel / hajnalban indultunk, mert annál jobb, minél többet alvással tölt el a kocsiban. Este már ruhába öltöztettük őket és hajnalban be a kocsiba, nyugisan átaludták a ceremóniát. 

Csak egy kérdés: mit szeretnél annyira Naposparton megnézni, hogy kocsi kell a rugalmassághoz? Annyira nincsenek távolságok, hogy a busz ne lenne megoldás rá. Épp ma nézegettem a fakultatív programokat. Vannak, nem igaz, hogy nincs látnivaló vagy program, de leginkább tengeri hajókázás, kalózhajó, vízi sportok, aquapark... Egyikhez sem kell kocsi. Városnézés meg busszal vagy Dottó-val megoldható ( tudod a kis városnéző vonat) Hacsak nincs konkrét terv, hogy elmentek sok városba, akkor szerintem a kocsi felesleges. Legalábbis a legtöbb ismerős ahol megállt onnan indult haza is, egyáltalán nem használták az autót. 

Nekem a fiam baromi jól bírja a kocsit, szereti is, a lányom gyűlölte mindig is és 2 óra után már szenved, nyivákol, kínlódik... Fiammal bárhová elindulnék, a lányommal még belföld is problémás. Te ismered a gyermeked, hogyan bírná? 

Előzmény: stevie-13 (45559)