Mindenváró Ádám Creative Commons License 2014.05.29 0 0 12476

Köszi. Hát, nehéz meló a kasznizás is, a festés méginkább, de el tudom képzelni milyen sikerélményt adhat egy igazán tökéletesre sikerült munka. Sajna nemigen lesz benne részem :-).
Azért jelenleg még én is elégedett vagyok magammal, pedig még amatőr szemmel is látszik, hogy ez egy home made dukkó :-)

 

Visszacsiszoltam a megfolyt lakkot 360-as , majd 800-as papírral, végül az egészet felmattítottam ilyen egész finom dörzsivel. Aztán megfújtam újra a színt is egész vékonyan, majd a lakkot is. Szép óvatosan, több lépcsőben, és egészen jó is lett. Legalábbis ide falura a 20 éves autómra tökéletesen megfelel... feltéve, hogy nem fog lehámlani meg ilyesmi. Apróbb dolgokat (felniket pl.) fújkáltam már máskor is és azok elég tartósnak bizonyultak, remélem ez sem lesz másképp.

 

Kérdés: Érdemes-e excenter csiszolóval bepróbálkozni polírozni rajta itt ott? (néhol rászállt a muslinca, aztán a fújt és fújatlan területek közötti ködölést,  ilyesmiket).  Ha igen, kisebb kiszerelésben, vagy olcsóbban kapható-e valahol használható polírozóanyag?

Amiket láttam azok literesek, félliteresek voltak és bazi drágák... 7-10 ezer ...

 

Előzmény: szilentium (12474)