Nartell Creative Commons License 2014.05.27 0 0 805

Friss KÖBE tapasztalat:

 

Két hete totálkárra zúzta a kocsimat egy idióta, az az igazi parasztgyerek 2-es Golffal, színezett hűtőráccsal, a "nyomom mert állatkirály vagyok másfél éves jogsival" kategória.

Döbrentei tér, éppen meginduló, majd megálló kocsisor. Én még megálltam az előttem haladó Nissantól egy méterre, de a mögöttem haladó 2-esből padlógázzal, olyan 40-50-el rongyolt belém, rátolva a Nissanra.

 

Elöl-hátul totálkár, akkora ütést kaptam, hogy az ülés kiszakadt a helyéből (mellesleg ezért nem fejeltem le a kormányt), a rádió szintén kiszakadt és berepült hátra.

 

Elsőre persze anyázás ment főleg a Nissanos részéről, de végül a vétkes fél elismerte a hibáját, megírtuk a papírt. Persze, hogy KÖBE-s a tag.

 

Kocsi elvontat, kárügyintézést megkezd. Volt egy parkolásból származó horpadás a kocsin (Suzuki swift, valaki belém parkolt anno aztán elhúzott), néhány ezer Ft-os kalapálás lett volna. De még ha komplett gyári új ajtót veszek, azt is kapok 15-ért.

Na első sokk, a KÖBE 60 ezret levont a kocsi értékéből emiatt.

 

Második sokk, az új autó átírását nem fizetik, hiába kérdeztem meg szakavatott ügyvédet, hiába írja le a törvény feketén-fehéren. Eredetiség vizsgával együtt ez már olyan 130 ezer Ft mínusz.

 

Szóval köszönöm KÖBE, remélem azért valamikor majd visszanő az ott dolgozók gerince... Fussatok ha KÖBE-t láttok messzire, de nagyon messzire!!!