sokasebi Creative Commons License 2014.05.27 0 0 5347

Egy néhány hónapja észlelt rendellenesség miatt proktólógiai vizsgálatra volt szükségem. Sajnos nehéz velem időpontot egyeztetni, ezért gyakorlatilag végigteszteltem a privát orvosi szolgáltatókat.

 

Érdekesség, hogy sok helyen csak heti pár órát rendel proktológus, ill. hogy a kapott diagnózisok különböztek! A telefonos időpont-foglalás hibátlan mindenhol, de a rendelők hangulata szinte mindenhol az állami kórházakat idézi. (Voltam már Bécsben is magánklinikán, tudom, hogy lehetne ezt másképp is előadni.)

 

Részletezve:

 

Med-Aesthetica (13. ker.) : ebbe a kimondhatatlan nevű szakrendelőbe nem tudtam eljutni, vagy szabadságon van az orvos, vagy ha időpontom volt, betegség miatt lemondták.

?/5

 

Ars Medica (5. ker) : a kutyaszaros belvárosban, egy vizeletszagú házban van az egyébként kultúrált rendelő. Rövid időn belül volt időpont, vizsgálat kamerával, sajnos a megalázó kutyapózban. Vizsgálat közben bejött egy másik orvos az sem dobta fel az intimitást. TB-re megcsinálják a műtétet, de sajnos lézerrel, amiről nem sok jót hallottam.

2/5

 

Bánfalvi Péter (8. ker.) : Nem tudtunk időpontot egyeztetni ill. titkolják a műtéti árakat. A doktor úr a mai napig küldözgeti az autómata leveleit, hogy nem kellene-e kivizsgáltatni magam, miközben másik helyen már a beavatkozásra készülök.

?/5

 

Fábián Klinika (12. ker.) : sajnos nem esik útba nekem és egy kicsit túlzásnak tartom a klinika elnevezést, mert az orvosok csak bérlik a helyeket, igy nem is tudom (jogilag) kivel állok kapcsolatban a szolgáltatás tekintetében. De nagyon kultúrált hely, és alapos a doki (a kettőből az egyikkel találkoztam csak). Vizsgálat oldalfekvésben. Csak hogy ne legyen minden tökéletes, itt is bejött valaki kopogtatás nélkül.

4/5

 

Továbbra is keresek olyan helyet, ahol mindennap van proktológia, normálisak és esetleg TB-re is műtenek.

 

Remélem, tudtam segiteni!