nyuszka0301 Creative Commons License 2014.05.23 0 0 26160

Sborisz@ Köszi! Úgy, ahogy mondod, köszönöm az infókat! Bár nem egyszerű ezeken a katalógusokon kiigazodni, az igaz. :D Ugyanakkor jó, mert minden opciót ki tudsz magadnak számolgatni kedved szerint, ez tök jó.

moonwalkr@ várjuk a téli katalógust és addig is gyűjtögetünk . :) Igenigen, valóban ott vannak a jobboldali oszlopban a napi árak is. Bár az én német tudásommal - egy betűt nem beszélek németül :) -   érdekes volt bogarásznom a katalógusokat, de végül Google a barátom, így már viszonylag jól elboldogultam és számolgattunk, ez volt az esti elfoglaltság. :)
A két katalógusban az egyiknél megtaláltam az előfoglalási kedvezményt a lap alján írva, viszont a másikban nem volt ott. Ezt még nem tudom, hogy azért, mert épp csak az adott sziget oldalát nyomtattam, és vittem haza, és a katalógus elején volt az általános részben, vagy mert arra az útra esetleg nem érvényes. :) Majd még tüzetesen átnézem ma is. 

Pranit@ Köszi a tippet, én is olyan vagyok, hogy ha egy mód van rá, minél hamarabb, a lehető legkorábban foglalok, eme tervemben csak megerősített az is, amit írtál. :) 

Igaz, meglehet, hogy 2015 május eleje lesz az utazás, akkor viszont még nemhogy a téli, de még a jövő nyári katalógust kell megvárnunk. :D 

 

CocoPalm@ milyen volt az időtök most május elején? 

 

Köszönöm mindenkinek a sok-sok segítséget! :)
Kár, hogy nem lehet a CocoPalm épületeit átvinni Angaga-ra. Az lenne ám csak a szuperságosság. :D