Kelemenj Creative Commons License 2014.05.22 0 0 1177

Kedves Lakók

 

Marina I ben nagy lehet a baj Biztos hogy mindent jól csinál a Valkó? és ki ellenőrzi őt- azok akiknek kedvez?

Egy nekem írt lakó levele a sok közül, jó volna már tisztán látni.

Ő is az I ütemben lakik,  SZVB elnök

 

Tisztelt Kelemen János Úr!

 

Tőlem eddig senki nem kapott kör e-mailt, mert nem ismerem a tulajdonosok e-mail címét. Az elmúlt 1 évben eléggé beleástam magam a társasház ügyeibe. Nagyon sok probléma van, a közös költséget tavaly emelte a közös képviselő, de most megint akarja. Gyakorlatilag nincs gazdálkodás, a számlákat valódi teljesítés igazolás nélkül fizeti. A hasonló méretű társasházakhoz képest kb. 30 %-kal magasabb költségszinten működik a ház.

 

A társasház gyakorlatilag csődben van, a pereket első fokon elveszítette a jogi képviselő. A kompenzációs ingatlannal kapcsolatos megállapodással nem tudunk mit kezdeni, mert nem lépett időben az ügyvédünk. A közös költség kintlévőség egyre növekszik, még egy ügyvédi felszólítást sem küldtek ki. A szervezeti és működési szabályzatot 1,5 év alatt nem készítette el a közös képviselő, sőt sok albetét tulajdonos kiléte sem ismert. Sorolhatnám a problémákat napestig. Kicsit olyan érzésem van, hogy csöbörből vödörbe kerültünk.

 

Az Ön garázzsal kapcsolatos problémájáról nem hallottam. Az eredetileg felfestett határokat nem hinném, hogy önhatalmúlag meg lehetne változtatni.

 

Ha végre megkapom Valkó Judittól a végleges beszámolót, és költségvetést, akkor véglegesítem a számvizsgáló bizottság beszámolóját, és megküldöm a tulajdonosoknak.

 

Még egyszer köszönöm, hogy visszajelzett, üdvözlettel:

 

Szekuleszné Ortó Zita