geodo1 Creative Commons License 2014.05.21 0 0 17295

- olasz/francia távolságokhoz képest ez valóban nem nagy cucc, ráadásul a görög útviszonyhoz képest itt szélesebbek és kevésbé kanyargósak is az utak (de azért kanyargósak :) ). ha jól választasz központot és célpontokat ahová elautóznátok, elég lehet ez a távolság amit írsz, nekünk stegnáról a leghosszabb utunk monolithos volt, 80 perc, nem rohanós tempóban. ez falirakiból picit több, de cserébe rodosz város például vagy a reptér meg kevesebb.

 

- van még pár ilyen part, de többnyire kiesnek, szelesek, pl. az említett prasonissi mellett fourni beach is ilyen, mely gyönyörű, ha belefér, egy túrát megér, de nem gyermekes part, gyorsan is mélyül sajnos.

 

- a leírásodból nekem továbbra is stegna tűnik egy ideális választásnak, ár/érték arányban feltétlenül, még ha a partja csak feltételesen megfelelő is. de feltétlenül írj a lindoszi szállásnak, hátha van még szabad szobájuk, tényleg olcsóbb, mint az átlagos lindoszi árak. vagy, faliraki széle, amit javasolnak, ha az tényleg csendesebb már.

 

- busz van, a mellékelt menetrend működni szokott, persze azért görögösen. :)

 

- így van, átszállással lehet menni a reptértől. kérj ajánlatot a kocsira, mert sztem az éri meg fajlagosan a legjobban, reptértől reptérig igényelve azt: a transzfer költség kb. fedezni fogja 3 de lehet, h 4 nap bérlési idejét is. ráadásul tök egyszerű a kocsibérlés, se deposit, se önrész, se szigor. :)

 

- ha délebbre mész falirakiból busszal akkor nem kell bemenni rodoszra, ha a nyugati oldalra akkor igen.

 

 

én is nagyon kedvelem, spanyolországot, rendkívül szép és jó hangulatú hely. szintén voltam már pár helyen, bár ennyin nem, mint ti: costa brava, barcelona, malaga/costa del sol és tenerife.

Előzmény: bazidzsó (17291)