bonap arte Creative Commons License 2014.05.18 0 0 5341

A varrat sokáig érzékeny 2 hónap minimum kell mire fokozatosan lecsökken annyira, hogy semlegesnek érzed. Engem decemberben műtöttek és mostanra már teljesen jó annak ellenére, hogy a varratot még mindig nem érzem egészen  puhának.

A lényeg az ilyen műtétek után, hogy változtatni kell a wc-zés szokoásain. Én azelőtt bent ültem akár 20 percet is mert mindig úgy éreztem, hogy kell.

Most a műtét után bemegyek és max 1 perc és jövök is ki. Egész életemben sokáig szoktam ülni a wc-n. Ez nem használt az aranyereknek. 1 műtétem volt, ekkor két eret vágtak ki. Nagyon fájdalmas volt utána. A harmadik hét végén tudtam menni dolgozni, addigra tudtam állni napi 8 órát.

Októberre tervezem a harmadik aranyér kiműtését, mivel mondta a doki, hogy az sem piskóta de egyszerre hármat nem bírnék ki egy műtéttel így azt elhalasztottuk most őszre.

Gyerekkorom óta aranyeres problémáim voltak de az utóbbi években már hideg időben sokszor vérzett, és tavaly télre már komoly vérveszteségem volt amitől durva vashiányom lett. A minimum 13 helyett 1 volt a vas értékem.

 

Olyan fáradékony voltam már, hogy pár lépcső után ziháltam. Előtte sosem voltam vérvizsgálaton. Mindig erős fizikumú ember voltam ezért elmentem a háziorvoshoz aki beutalt vérképre.

Mikor meglátta a papírt majdnem leült. 15 csillagom volt. Azonnal vénás vasat adott. Ez volt ősszel aztán decemberben rászántam magam a műtétre. Hogy én barom miért nem tettem meg ezt előbb.

Évtizedek kellemetlenségei elmúltak 3 hét alatt.

Előzmény: tn83 (5340)