tunderlala-3 Creative Commons License 2014.05.16 0 0 12629

nekem a miele előtt tartályos electrolux volt, először örültem neki, hogy de jó, nem kell porzsákot venni, aztán belefáradtam az örökös tartály szuttyogtatásba, meg hogy kutyaszőr feltekeredett a kis műanyag kúpos izére a tartályban és akkor nyúlkálhattam bele, hogy leszedjem róla, különben nem szívott... úgyhogy egy nagy macera az egész, legalábbis én egy év után kb. már annak éreztem... öntözgesd ki a port a kinti kukába, ha szél van, akkor inkább ne:D... a szűrőket mosd el rendszeresen, különben eltömődik és nem szív... aztán idővel már bárhogy is tartod karban, akkor sem szív úgy, mint amikor megvetted.

igaz, hogy nálam elég extrém használatnak vannak a porszívók kitéve (kertes ház, két ki-be járó, bentlakó skót juhász kutya, 5 fős család, mi is jövünk-megyünk ki és be és hát a gyerekeknek sokszor nem jön össze a papucs csere... úgyhogy naponta porszívózok).

 

ez volt a tartályos tapasztalat, ennek is meg kellett lenni, aztán visszaváltottam porzsákosra, azóta béke van, a gép belseje makulátlan tiszta, porzsákot kidobom, ahogy kihúzom belőle már le is zár, tehát idebent is tisztán elvégezhető... újat bele és ennyi.

 

a szívóereje pedig semmit nem csökkent, most volt két éves márciusban (vagy három? ebben sosem vagyok jó, majd Tea megmondja:)

 

ahogy telik a porzsák, nem veszem észre a szívóerő csökkenést, nem kell magasabb fokozatba állítani a teljesítmény szabályozót.

 

 

azok a nagyon drága típusok sok hangzatos dologgal vannak ellátva, nekem megfelelt ez is, amit választottam.:)

 

nem hiszem, hogy nagyon mellé lehet lőni egy mielével, meg kell fontolni, mire van igényed, ahhoz illeszkedő modellt válassz. a szívóerő miatt pedig ne aggódj, biztosan megoldották a 700 wattosnál is, anélkül ki sem jöttek volna vele a piacra, maradtak volna az 1200 wattnál.

Előzmény: anyumanyum (12625)