natenedu Creative Commons License 2014.05.16 0 0 17907

Tárolás és frissesség kérdése. A zöld üveg ebben nem segít. Nyáron könnyen bele lehet futni napon érlelt szállítmányba :(

Lenne rá egy fogadásom, hogy melyik országban figyelnek oda rá jobban, hogy hol tárolják...

Ott dolgozó tette le a nagyesküt nekem (hitelesen, együtt sörözős körülmények között:)), hogy nem gyártják máshol a PU-t. Az meg kizárt, hogy külön főznék az exportot a gyáron belül, aki volt már a ott, elhiszi. 

 

Két nem eredeti Kozelt összehasonlítani, úgy hogy az eredeti nem áll rendelkezésre, az milyen már? :/ (nem mintha a cseh olyan jó lenne). Ja és hátha olvassa egy dél afrikai menedzser: Ha már Kozel, akkor meg hozzanak be zöldet/feketét és tárgyalhatunk.

 

Staropramen rész nettó hülyeség. 10 vs 12 összehasonlítani?! Amúgy a bőcsi nyílván szar, ebben nincs vita :(

 

 

"Ugyan korábban készült idehaza is a fácánból, de ennek már vége, a mi piacunk is a szlovákiait kapja"

Ez így igaz? Pár éve (mióta sikerült ebbe is belevarázsolni a kukoricagrízt Sopronban) nem vettem itthonit, de még csapolva is kerültem. Amúgy meg igen, Rudolfina, Tigris, Jelinkova (nem a helyek "jósága", hanem a PU minősége sorrend :))

 

 

Előzmény: Koleno (17906)