Tárolás és frissesség kérdése. A zöld üveg ebben nem segít. Nyáron könnyen bele lehet futni napon érlelt szállítmányba :(
Lenne rá egy fogadásom, hogy melyik országban figyelnek oda rá jobban, hogy hol tárolják...
Ott dolgozó tette le a nagyesküt nekem (hitelesen, együtt sörözős körülmények között:)), hogy nem gyártják máshol a PU-t. Az meg kizárt, hogy külön főznék az exportot a gyáron belül, aki volt már a ott, elhiszi.
Két nem eredeti Kozelt összehasonlítani, úgy hogy az eredeti nem áll rendelkezésre, az milyen már? :/ (nem mintha a cseh olyan jó lenne). Ja és hátha olvassa egy dél afrikai menedzser: Ha már Kozel, akkor meg hozzanak be zöldet/feketét és tárgyalhatunk.
Staropramen rész nettó hülyeség. 10 vs 12 összehasonlítani?! Amúgy a bőcsi nyílván szar, ebben nincs vita :(
"Ugyan korábban készült idehaza is a fácánból, de ennek már vége, a mi piacunk is a szlovákiait kapja"
Ez így igaz? Pár éve (mióta sikerült ebbe is belevarázsolni a kukoricagrízt Sopronban) nem vettem itthonit, de még csapolva is kerültem. Amúgy meg igen, Rudolfina, Tigris, Jelinkova (nem a helyek "jósága", hanem a PU minősége sorrend :))