stevie-13 Creative Commons License 2014.05.10 0 0 42292

A Privilége valóban Privilége, de a háta teljesen bontóból származik: a lökhárító betéteken látszik, amik egy Authentque-ről valók, mert feketék. A gyári eredeti szín "kovazöld," az az árnyalat, amit az oldalsó csíkokon és a mellső lökhárítón is lehet látni. A hátsó lámpa szintén évjárat idegen, ezek a 2006. 08. utáni ráncfelvarrott modellek lámpái.

 

A rádió szintén nem a sajátja, de mondjuk ebből nem csinálnék ügyet.

 

A Privilége alufelnik sincsenek az autón.

 

Az autó futásteljesítménye miatt egy azonnali vezérléscserével illik kezdeni, hacsak nincs valami papír arról, hogy ezt a műveletet már elvégezték.

 

A Monaco nem Monaco, hanem egy Dynamique Plus, de mindegy, mert a Dyn+ jobb felszereltség. A Monaco egy Plus-nélküli Dyn lenne, szebb, félbőr ülésekkel, sötét grafit betétekkel, és egyedi 16-os felnivel. A Monacoból hiányzik egy pár apróság, amit a Dyn+ tud, pl. digit klíma, megvilágított piperetükrök, meg a belső tükör környéki elektromos csomag, azaz a sötétedő tükör, a fény- és az esőszenzor.

 

A konkrét autóról a képek alapján nem sokat lehet elmondani, mert effektíve semmi nem látszik. Mondjuk az alufelnik itt is felejtősek. Az ár mindenesetre gyanúsan alacsonynak tűnik. Nincs megadva a futásteljesítmény, feltehetően itt lesz a probléma.

 

Amúgy a motorválasztás szerintem tökéletes, de ez az automata váltó egy őskövület, 4 sebességes cucc, érdemesebb inkább egy 6 sebességes manuális váltósat keresni.

 

 

Előzmény: kokokka (42287)