Gábrisvitéz Creative Commons License 2014.05.09 0 0 95986

Nem akarok fogatlan prókátor lenni, de borzasztó, hogy ez a fórum időről-időre azzal van tele, hogy valakire, aki adott esetben - akár objektív okokból tájékozatlanul (pl. nem szegedi) - tényleg orbitális baromságokat ír is és okoskodik így ráugrik mindenki, mint egy farkasfalka. És szinte minden alkalommal, ahányszor megjelenik itt. Számomra ez már nem szórakoztató, hanem elgondolkodtató és igen-igen lehangoló ...

 

Évek óta figyelem ezt a v_peti vs. Szeged (tömeg)közlekedése topik küzdelmet és újra és újra ezt látom. De hát kérem szépen ez egy internetes fórum, amiből az következik, hogy bárki ideírhatja a véleményét, legyen az akármekkora hülyeség is. Azt meg én eldöntöm, hogy egyáltalán válaszolok-e rá, pláne nem kezdek vitatkozni vele. Főleg ha azt látom, hogy már tízszer próbáltam neki valamit emberi hangon megmagyarázni és ugyanazzal kapcsolatban ő tizenegyedszerre is baromságot ír. Hát akkor onnantól kezdve nem foglalkozom vele, nem reagálok rá, nem fikázom, hanem egyszerűen figyelmen kívül hagyom. Azzal a - talán - naiv gondolattal, hogy hátha egyszer csak észreveszi magát.

 

És van a dolognak egy másik, pozitív olvasata is. A szegedi tömegközlekedés terén legalább történik annyi érdekes esemény, fejlesztés, stb., ami az ország másik végéből is ideirányíthatja valaki figyelmét.

 

Kicsit gondoljátok végig amit írtam, mert ennek a fórumnak - szerintem - nem egy önjelölt pofozógép folyamatos lebunkózásáról kellene szólnia.

 

Lehet, egyedül vagyok a véleményemmel ...

 

v_peti! Tőled sem várok választ erre a hsz-omra.