stevie-13 Creative Commons License 2014.05.07 0 0 42230

Érdekes, hogy, amikor téged támadtak meg, rettentő rosszul esett neked az egész, holott senki sem sarazott, csak tényeket írt le Creative az autóról. Hogy páran melléálltak? Na ez kicsapta nálad a biztit. Szent ember sérthetetlen szindróma?

 

 

Nem csapta ki a biztit, Annyi történt, hogy egy meglehetősen terjedelmes hozzászólásban elmondtam az én álláspontomat is.

 

Ha úgy gondolod, hogy úgy viselkedtem, mint akinél valami kicsapta a biztosítékot, kérlek emlékeztess a hozzászólásom belinkelésével. (Utólag is hajlandó vagyok bocsánatot kérni.)

 

 

 

Komolyan nem érted meg, amit már Zsuppim is írt? Minden egyes hsz-sal rontasz a helyzeten. 

 

 

Nagyon vad állítások hangzottak el Zoltánnal kapcsolatban, még az is felmerült, hogy nem cserélte ki a hkcs-kat, miközben kiszámlázta őket.

 

Nos, ha ez bebizonyosodik, akkor Zoltánnak vége.

 

A nagybetűs Igazság szempontjából szerencse, hogy a hkcs állapotán azért látszódik, hogy csaknem 200e km-en keresztül szolgált-e, vagy csak 1-2 ezren, tehát egy megbontásos vizsgálat után elég pontosan meg lehet mondani, történt-e csere.

 

Viszont ha a megbontás után független szakember megerősíti, hogy új alkatrész lett beépítve, akkor vajon mi történik? Vállalja-e a felelősséget, anyagi értelemben is, aki  arra célozgatott, hogy átverés volt az egész?

 

Ezek súlyos vádak, és ha bebizonyosodik, hogy alaptalanok voltak, akkor komoly harakiriknek kell következniük....

 

 

Előzmény: Oczu (42226)