Törölt nick Creative Commons License 2014.05.04 0 0 3931

Még jó, hogy a megírt hosszú kommentem elveszett az előbb... áhh, de bosszantó... így rövidebb leszek.

 

Nagyon egyetértünk mindenben.

 

PIP: Nem használom, számomra értelmetlen. Lényegi funkcionalitása nincs számomra.

 

Képek megosztása: Allshare progival próbáltam, na egy vicc volt. Abba is hagytam. Megbízhatatlan, bugos, szánalmas volt. Nem tudom, hogy ki hagyta jóvá, de odaültetném elé, hogy próbáld ki... pedig Samsung telefonról próbáltam, házon belül illenék hibátlanul működnie.

 

No name gyártó: Nem vagyok Samsung ellenes. Van hűtőm, mikro és tv is tőlük. De amit mostanában csinálnak, az nem szimpatikus. Globális lefedés, az innováció hiánya. Valódi innovációról beszélek. Tipikus learatása a piacnak, ami egy ideig működik is. De a fogyasztó nem hülye és a márkahűség elkopik hamar. Nézd a Nokiát, ugyan ezt csinálta... A Samsung telefont már lecseréltem. Lelketlen, futószalagon készülő telefon, az innováció teljes hiányával, update nélkül. Vettem egyet Kínából... félre kell tenni a sztereotípiákat. Ez egy globális világ, nem szabad elvakult márkahűnek lenni. Ha az vagy, ma már ráfizetsz. Persze, ha a legolcsóbbat veszed, na az olyan is. Nálunk is egyébként. De mikor veszel itthon 2 giga ramos telefont, quad core, 1,7 Ghz, snapdragon 600-as proci, stb telefont 258 dollárért? Soha. Persze, az európai ember nem is hallott ezekről a termékekről... de attól még zseniálisak. Ez, úgy össze van rakva, mint valaha a samu volt. Ha kézbe fogod és nyomkodod, garantálom, hogy a kertben elásod a samsungot... semmi szaggatás, tökéletes összeszerelés, heti, havi frissítés, stb, stb. Minden téren veri az S4-et, teszteken is, összeszerelésben, minőségben, árban, mindenhogy... Ja igen, a típusa Xiaomi Mi2s.

Meg kell nézni, hogy a Xiaomi milyen tévét gyárt:

http://www.mi.com/en/mitv

 

Na ez az innováció! 2 giga ram, négymagos proci, 1,7 Gzh, android a tévén, Bluetooth, frissítések, stb.  Mikor lesz ez meg egy Samsungban? Most komolyan, mi a különbség a 2013-as és 2014-es modellek között? Nem teljesen használhatatlan a Smart, csak teljesen?!

 

Nicko: Lehet, hogy igazad van, nem ismerem a típust. Amikor én vettem, akkor a Sony és Samsung képe nekem nagyon egyformának tűnt. A többi messze lemaradva... ahogy én láttam.

 

Remélem most elmegy a hozzászólásom... :-)

Előzmény: GPS (3927)