Bigfoot002 Creative Commons License 2014.05.04 0 0 50404

Szóval akkor valakitől hallottam, aki valakitől hallotta effektus volt az egész!
Így terjednek az igaztalanságok.
Bár volt itt már különb dolog is. Pár hsz-el lejjebb hazugnak is neveztek. Mind ezt egy jó fej, korrekt szerelőnek tartott egyedtől. Ne haragudjatok, akármit mondtok, az ilyen stílusú szerelő ha ismeretlenül rólam ilyent mer állítani, akkor valószínű, ha neki valakiben valami nem tetszik vagy ne adj isten "nem jó fej", és nem az ő igényeinek megfelelően csinál valamit, akkor rá is zokszó nélkül ráhúzza a vizes lepedőt. Csak ő a szent és sérthetetlen! Na az ilyentől kell a legjobban tartaniuk a szereltetni vágyóknak, mert ott és úgy átvágja a palánkon, ahogy nem is sejti.
Hozzáteszem, hogy a sorok között meg, nem látja csak azt amit látni akar. A rá, illetve róluk szerelőkről írtakon elsiklott. Csak a taxis a rafinált! Igen, ügyeskedő szerelők nincsenek! Szerinte! Már ugyan írtam, csak nem akarja meglátni, biztos azért keresnek ezen a fórumon sokan, "nem csak taxis vérűek", megbízható szerelőt, szervizt, mert ők annyira jó fejek és megbízhatóak. Biztos semmi svindliskedés nincs náluk.
Na de mindegy. Szerintem ennek itt kell véget vetni, mert úgysem tudjuk egymást meggyőzni, ráadásul ha butaságot terjeszt valaki valakikről, valamilyen sérelem miatt, annak először el kellene a saját társain gondolkodnia és csak utána van joga másokra bármit is mondani.  
Azoktól, akik végig kísérték ezen vitát, szeretnék elnézést kérni. Nem számítottam erre, én azt hittem, hogy ez a fórum a Superb tulajdonosok fóruma, és nem a szerelőké, alkatrész kereskedőké.
Az vehető észre, hogy sajnos nem a tulajok cserélnek itt infókat, hanem a szerelők beszélgetnek és erősítgetik meg egymás véleményét, állítását.
Megmerem kockáztatni, igaz rájuk is az, amit a Tibi bácsi (egy idős szerelő) mondott a mai fiatalabb szerelőkre, hogy ők nem autószerelők, hanem csak alkatrész cserélők! Szerelni nem tudnak, csak egyik alkatrész ki a másik be. Persze most jön majd, hogy megváltozott a világ és már nem a Ladák és 120-as Skodák világában élünk. Itt nem elég csak belepiszkálni, kell a computer, mindent az vezérel már. Ő sem, és én sem az ilyen alkatrészek javítására gondoltunk. Van még ezer másik dolog amit tudni kellene a mai alkatrész cserélőknek is. Pl. ha szombaton eltörik valami, amit nem lehet szombat révén megvenni, akkor addig fúrni faragni amíg ideiglenesen megcsinálja. Ja, bocs, most jön majd az újabb megdöbbenés. Szombaton!!!??? Szombaton mi nem szoktunk dolgozni!!!! Ilyenkor nem szerelünk, mert nincs nagyon nyitva olyan alkatrész bolt, akivel szerződtem a kuncsaft lehúzására (30-40-50 extrém esetben 60-70% kedvezmény), hogy ki tudjam cserélni azt a fránya elromlott, de kis ügyességgel javítható alkatrészt. (Ezen még mindig töröm a fejem, hogy ez hogyan éri meg az alkatrész boltnak!? Csak úgy, hogy a 100% egy horribilis hasznot rejt, és ha van palimadár aki ennyiért elviszi akkor vigye.)
TISZTELET A KIVÉTELNEK! És ezt nagybetűkkel írtam, mert vannak köztük is kivételek, úgy mint a taxisok között is. Itt sem, ott sem mindenki ilyen!
Még egyszer elnézést azoktól akik nem ezért jöttek ide.
Sziasztok.

 

Octi19

 

Köszi a megerősítést. Valószínűleg azért nem ajánlotta, mert annál a boltnál nem forgalmazzák akivel szerződésben van. Egyszerűen nincs kedvezmény, nem éri meg ajánlani.

 

Varshi

"Úgy értsd, hogy nem kizárt, hogy ami szerinted még jó és még évekig elmegy, azt jóérzésű ember már rég cserélte volna"

 

Nem azért nem cseréltem mert szerintem még jók voltak, hanem azért mert a szerelő aki olajat cserélt és átnézte az alját azt mondta, hogy teljesen jó minden. Szerintem egy jó alkatrészt egyetlen "jóérzésű ember" sem cserél ki. Ha meg mégis, az nem jóérzésű, hanem inkább a saját maga ellensége, vagy megvezetett!

Előzmény: stevie-13 (50400)