szuszma Creative Commons License 2014.05.04 0 0 7385

Műszerem természetesen nincs. De máris hasznos lehet az írásod számomra. A kémény rendben van a tető szintjéig az ajtajai is rendesen zárnak. A kémény 8-10 m lehet az utolsó  kb egy méteren látszik viszont a tégla fugáinál kormos elszíneződés ami ugye javításra szorul. Majd nyáron kimászom a forró cserepekre és alaposabban szemrevételezem:) kijavítom a kiesett fugákat ezzel javítva a huzatot. Alkalmazkodás rugalmasság. Kevesebb fa napi többszöri égetéssel egyenlőre ez a megoldás. Mivel a vásárlás, házfelújítás igencsak megcsappantotta bankszámlámat. Majd télen levizsgázik hányszor kell begyújtanom napi kettő még nem gond amúgy is nem ez az egyetlen fűtési lehetőség a házban. Van gáz is, eddig több is volt a szobában mint kellett volna:) Hála nektek sikerült csökkenteni a felesleges gázok mennyiségét.

 

Nézegettem a mai cserépkályhákat hát gyönyörűek némelyik műalkotás, minden elismerésem a mestereké aki keze alatt ezek megszületnek. Persze nekem ez csak álom marad egy ideig, egyszer talán készíttetek egy olyat aminek pihenő padja van. A hideg téli napokon nagyon jó lehet ezeken kicsit sütkérezni.

 

Hát persze hogy haladok okosodok az ügyben:) Anyukám mindig mondta ha megtanulsz olvasni akkor sok mindent megtudhatsz amiről csak akarsz. Igaza volt az öregasszonynak:) 

Előzmény: elemzo9999 (7383)