Oczu Creative Commons License 2014.05.04 0 0 42047

Köszönöm az értékes hozzászólást, fontos információkat hordoz, némi személyeskedéssel..

 

Kiragadtál két pontot a post-omból, de nem a lényeget, A lényeg a hamis számlán és a turbo felújításán van

 

Az Általad linkelt olaj jóval drágább, mint a Solaris, másrészt meg mernék rá esküdni, hogy nem tetted volna bele a saját Renault-ba Te sem. Másrészt nem hiszem, hogy ilyen került az én autómba. Ok, ezen lépjünk túl, lecseréltem Solarisra +12.000 Ft -tal nőttek a kiadásaim.

 

 

Van az a régi mondás, hogy aki szereti a véres hurkát, az ne nézzen utána, hogyan készül. Ugyanez érvényes a spórolásra is: aki spórolni akar, az ne nézzen utána, hogyan készül az alacsony ár.

 

Mindenesetre egy maszek műhelyben utólag számlát kérni meglehetős naivitásra vall.

 

Na, ez egy kicsit erős volt. Egy Renault specifikus szerelőről beszélgetünk. A leírásod értelmezhető kétféleképp, de ezt nem részletezem. Másrészt - mint ahogy már Zsuppim is részletezte - talán még többe jött ki, mintha a márkaszervizben csináltattam volna, ráadásul hamis számlát küldött át és azt "füllentette, hogy a  Wizard javította a turbot. Ez verte ki a biztosítékot, a többi csak hab a tortán. Miért nem várható el egy "korrekt" szerelőtől, hogy megkapjam az igazoló szelvényt? Nem 10Ft-os javítási díjról van szó, ráadásul nem is erről kértem. Naivitás? Lehet.....feltétel nélkül bíztam benne, miattatok, Ti javasoltátok, megszívtam, tanultam.......átvert, rossz lóra tett, a kölcsönöket mindig megadom, hacsak meg nem bírunk egyezni.

 

 

Előzmény: stevie-13 (42044)