bylow80 Creative Commons License 2014.05.02 0 0 33089

Azt a 2ős érzésedet NYUGODTAN le felezheted !!!

Biztos nem olvastad korábban a fórumot, mikor téma volt az eső szenzorom...

Röviden:

Szélvédő cserésen vetem a kocsit, és nem működött az eső szenzor (utólag derült ki), Be is kocogtam septibe a Szak szerv.be, hogy izé meg hozé nekik van tudásuk és kompputerük meg "mindenük" , derítsék már ki nekem mi a probléma.

25-30 perc után közölték hogy ki kell cserélni a szélvédőt, mert ez nem gyári és az a baj... 5000 Huf-ba került ez a kérdésem és válaszuk!

JAAAAA ami 350.000 huf-ba kerülne, így gyorsan septibe ők meg is tudják ezt nekem rendelni és csinálni, ......meg akkor már még lehet 1 "kávé"-ra is vendégük vagyok.....Gondolom én !!!

 

No köszöntem szépen (5e ft-al ugye), de nem restelltem akkor még pár telefont el ereszteni ez ügyben, hiszen mi az a pár száz forint perc díj a 350.000 mellé :)

 

És lám csodát 1 maszek BMW-s szerelő 10.000huf ellenében szerzett nekem zselét az üvegesektől,és be tette közé (ami az üveg és a szenzor közé kell).  ( és lehet még ez is több volt mint valójában ért a dolog, de én még így nagyon örültem hogy spóroltam 330pity-puty ezer forintot.)

 

Szóval valamiből fizetni kell azt a Szőke, kedves, cicis, körömcipős, "nénit", aki rögtön eléd tipeg mikor belépsz a "szentélybe" ,és nagyon príma puha bőr ülő alkalmatosságon várakozhatsz... stb...stb

 

Előzmény: fo_lo (33077)