Oczu Creative Commons License 2014.05.01 0 0 42001

Mint ahogy ígértem, leírom, hogyan jártam az itt nagy becsben tartott egyik gyártmányspecifikus szerelő úrral.

 

Előzmény: Turbo és hajtókarcsapágy csere nagy mértékű olajfogyasztás és biztonsági csere miatt. Csupán tényeket írok le, mindenféle érzelem nélkül, a sallangokat, amik egyébként is kellően felspannolták az agyam, most kihagynám.

 

  • Az autó átvételekor az első kárpitok, az első ülések, a szőnyegek merő koszosak voltak (olaj), közel egy napomba tellett, mire tisztára súroltam mindent. Gyakorlatilag úgy néztek ki, mintha azokba törölték volna a kezüket.
  • Utólagos kérésemre, illetve kéréseimre - miszerint kérem a turbo és a csapágyak szállítóit, garanciapapírjait - gyakorlatilag csak akkor reagált, miután ultimátumot kapott, de a határidőig nem küldte el a dokumentumokat, csak miután közöltem vele, hogy komolyabb lépések következnek, de.........
  • Az autó átvételekor a Wizard által felújított turbo installálást mondott, ehelyett kiderült, hogy a Turbógyár csinálta az alkatrészt (Ismeri valaki szakmai berkeken belül?)
  • A hajtókarcsapágy számla hamis, a képen, amit küldtek nem látszik a dátum, illetve a csapágyak márkája utólag lett a számlára írva
  • A gyári ELF Solaris olaj helyett a Liquid Molly valamelyik válfaját tették, így ezt sürgősen cseréltem.

Tény, hogy szándékosan akart megvezetni több pontban is, illetve szándékosan nem a gyári olajat alkalmazták. Továbbá felmerül bennem a hamis HK csapágy számla miatt, hogy a csapágyak ki sem lettek cserélve.

 

Nem kevés pénzt hagytam ott, a fentebb sorolt pontok miatt lépek az ügyben, ugyanis arra sem vette a fáradtságot, hogy megmagyarázza ezeket a dolgokat.

 

Az illető Zoltan_1967 Maglódról

 

Nagy csalódás, főleg annak fényében, hogy a fórumban többek által ajánlott szakszerelő.

 

 

 

 

 

 

 

 

Keresőszó: Zoltan_1967, Maglód, Zoltán,