tartarus01 Creative Commons License 2014.04.30 0 0 52

Sziasztok!
Én is azok közé tartozok akik rengeteg fajta tápot vásároltak már. A gabonamentes kutyatápokat szeretem, különösen a Purizon és a Taste of the Wild tápokat, mert sokkal olcsóbbak éz Acanánál és pláne az Orijennél, amiket szintén nagyon jó tápoknak tartok. 70-80% hús, maradék meg zöldség, gyümölcs, gyógynövény, ásványi anyagok, pro és prebiotikumok, 0% gabona :)
A gabona nem a kutyának való, de ugye valamiből meg kell élni a táp gyártójának is, és nem mindenki szeret 1000ft-ot kiadni a táp kilójáért, ezért a gabonákkal olcsóbbá tehető a kutyus étele.
Ha ilyen tápot választunk sem biztos, hogy lesz probléma, hisz a legtöbb felnőtt kutyának nem szokott lenni hasmenése a gabonás tápoktól,bár a búza tartalmútól egyre több rosszat hallok, a glutén miatt. Embereknél is egyre gyakoribb probléma.
A BOSCH kutyatáp bár tartalmaz gabonákat (árpa, kukorica, rizs) még nem hallottam rosszat róla, én is próbáltam és az is nagyon jó táp. Szerintem ár-érték arányban az egyik legjobb.
Én a zooplusról szoktam rendelni, mert alapból jók az árak, de ezen felül rengeteg kedvezmény, kupon vehető igénybe. Nem magyar székhelyű, hanem német, így nem is 27% az áfa, hanem 16%.
Ha valakit érdekel, akkor tudok küldeni meghívót, amivel azonnal 10% kedvezménnyel vásárolhat, további kedvezmények mellett.