szaki213 Creative Commons License 2014.04.27 0 0 22010

Szia!

 

Nem vagyok annyira benne a témában, hogy hitelesen tudjak nyilatkozni van-e még 30 évet elmenő Honda. De ahogy írod is nem az évek számítanak hanem az üzemóra. A Briggst viszont meg tudom erősíteni! A legelső "gyári" kapa ilyen motorral felszerelt volt és rengeteget kibírt. A többi ahhoz képest a felét sem... Az üzlet az üzlet. Fogyasztói társdalom vagyunk (vagyis ebbe az irányba próbálnak vezetni), szóval 'fogyasszá testvér, semmi sem számít. Dobd el ha már nem működik - vagy hamarabb is - s vegyél újat. Pedig rengeteg mindenre van megoldás hogy ne kelljen kidobni. A feleslegesen kifizetett pénzekről nem is beszélek csak a sok szemétről ami így keletkezik.

 

Na, akkor mindenkinek javaslom az arany középút megtalálását! Persze a jelenben kell döntést hozni és a jövőben derül ki helyes volt-e. 

 

Nem tudom miért hozták be a nettó teljesítmény fogalmát, mi indokolta és mi értelme. De minden esetre most már ezzel is lehet "játszani". Na talán most már értem hogy a Briggs Sprint 3,5Le-ből hogyan lett 4Le. :)

 

Na ja, a garancia tág fogalom. Pl. ha cipőnél adnak 2 évet akkor nagyon örülsz neki. Viszont azt nem mondják hogy az első fél év letelte után neked kell bizonyítani hogy nem az extrém használattól ment tönkre. :)

 

Kíváncsi lennék hogy kavicsos64-en kívül van-e valakinek tapasztalata a Möller-el.

 

 

Üdv

Előzmény: Gokartos (22007)