Törölt nick Creative Commons License 2014.04.26 0 0 2384

Ha valaki sót ír és mond ásványi anyag visszapótlás helyett, az már jelzi, hogy melyik szinten áll víztisztító tapasztalat gyűjtésben!

 

Ezen nem nagyon kellene fennakadni. Szerintem minden "hülye" tudja, hogy ásványi sóról van szó, csak így is szokás írni. Főleg fórumon ennél sokkal szerencsétlenebb rövidítéseket is lehet látni.

 

De ha esetleg elfelejtődtek már az általános iskolai kémiaórák, akkor itt egy kis frissítés:

 

http://hu.wikipedia.org/wiki/Só

 

A kémiában sóknak nevezzük azokat az anyagokat, melyek pozitív töltésű kationokból és negatív anionokból állnak, azaz kifelé semleges töltésű ionos vegyületek.

 

----------------------------

Ha megnézed én is sok éve írogattam itt, azt vettem észre akkor is, hogy itt leginkább a konkurensek oltogatják egymást.

 

Az újak kedvéért talán nem árt leszögezni azt is, hogy számodra konkurensek, ha jól emlékszem, miután magad is ezen a piacon nyomulsz. Míg például számomra még csak véletlenül sem.

 

Meg azt is, hogy mivel érdekeltséged fűződik az eladáshoz és szereléshez, te nyilván nem azokra a fórumozókra fogsz emlékezni – itt vagy más fórumokon is –, akik a túl nagy arányú vízpazarlásra panaszkodnak időnként.

 

Nekem azonban nem ilyen szelektív az emlékezetem. Valamint még mindig elégedett vagyok a 150 GPD "felesleges" kapacitású membránnal, ami még puffertartály nélkül is elegendő gyorsasággal termeli a vizet, ami ezáltal mindig friss, nem kell tartályban poshasztani, vagy épp a fizikailag tökéletlen kétutas szelep vízpazarló működése miatt bosszankodni.

 

Meg nálam eleve más a filozófia, az automatikus öblítés óránként frissít (én inkább arra pazarlom a vizet), míg a kapható olcsó, tartályos rendszereknél ilyen automatika nincs. Főleg a nyári melegben hátha berohad.

Előzmény: mormogi777 (2383)