taki.zoli Creative Commons License 2014.04.23 0 0 9321

Kedves yupka!

 

Nem jó fej akarok lenni, hanem segíteni azoknak akik KÉRTÉK, hogy írjam meg, mit írtam a levélben, amire úgy reagáltak, hogy felajánlották a lehetőséget az alapítvány részére történő ajándékozással.

 

Ez eddig rendben is van, ezzel nincs semmi bajom.

 

Szerintem minden ember át lett verve azzal, hogy a szerződés aláírása előtt azt ígérték, ha nem kell az üdülőjog, akkor ők visszaveszik.

 

Nos, nekem azt senki nem ígérte, h. visszaveszi, csak azt, h. segítenek az eladásban.

Egyébként pedig Te is tudhatnád, h. "a szó elszáll, az írás megmarad", mi pedig amikor vettük, és rá pár napra is tüzetesen átvizsgáltuk a szerződést, és ilyesmi nem szerepelt benne. Tehát megint azt kell mondanom, h. nem az üdülési joggal van a baj, hanem az értékesítőkkel!

 

Szerintem az üdülőjoghoz tartozik minden olyan dolog, amit itt a fórumozók leírnak, és eddig azon kívül, hogy ha használják tetszik, mindenkinek problémája van vele

 

Megnéztem, 227-en vagyunk itt fórumozók. Ebből sztem legalább 27-en kamusok, valamelyik cég ügynökei, stb. Legyen csak 20000 (húszezer) üdülőjog tulajdonos Magyarországon, ebből 200-an (bocs, csak 199-en, mert én NEM) azt állítják, h. sz@r ez a termék. Az mennyi is? Az mindössze 1% elégedetlen klubtag!

 

...a vétel után jön a fekete leves, meg az emelkedő fenntartási,

 

Ezt ugye Te se gondoltad át? Amikor megvettük kb. 45,000 volt a fenntartási, most 65,000. Egy BKV jegy akkor 100 Ft volt, most 350 Ft. Egyébként az is benne van a szerződésünkbe, h. az infláció mértékében emelkedhet.

 

Ha  annyira nem lenne gáz, akkor nem írnának annyian, hogy akár ingyen is lemondanának róla.

 

Megint abból a 200 emberből indulsz ki? Sztem amúgy nem is mondana le róla mindenki ingyen, én pl. biztosan nem! És nézd meg az apróhirdetéséket. Nem h. ingyen, de egyesek elrugaszkodottan magas áron kínálják a hetüket. 

 

Azonkívül, mióta létezik ez a fórum, azóta csak problémákat olvasok, segítséget, megoldást várók írnak-kérdeznek.

 

Max. 200 problémát :-)

 

 

Szerintem az üdülőjognak nem kell rossz hírét terjeszteni, igazad van. Terjed az magától.

 

Akkor maradjunk ebben és Te ne terjeszd! 

Köszönöm!

Előzmény: yupka (9318)