Toprongy1 Creative Commons License 2014.04.23 0 0 5547

Kedves nyakfogom! Teljes mértékben egyetértek Veled, és köszönöm, hogy ezt megcsináltad ügyünk érdekében. Ezt találom én is a helyes útnak, de ezt nem csak Neked, hanem ezreinknek kell csinálni, ezzel a felfogással.

Én is próbálok ezen az úton haladni, de csak azt értem el, hogy a Jobbik egyik tagja interpellált, de a Fidesz-KDNP válaszában nagyon sajnált bennünket, és kifejtette, hogy sajnos nem tudnak semmit sem csinálni.

De ha ezt sokan csináljuk, és nem hagyunk békét nekik, akkor talán megmozdulnak, és nem csak a kedvenc népcsoportjaikat támogatják.

Minden esetre szégyellhetik magukat, mert az ilyen pártok nem alkalmasak egy ország vezetésére, és népei érdekeinek képviselésére.

Egyébként az érdekképviseletünk jelentkezett, és értesített, hogy május 10.-én 10 órakorközgyűlést tartunk a József Attila Színházban.

De én már megszoktam, hogy a tagdíj befizetésekor, jelentkezni szoktak. De jellemző, hogy Matolcsy, és Navracsics hozzáállása az ügyünkhöz szintén nem egy ország képviseletét tükrözi.

Előzmény: nyakfogom (5545)