caterina3 Creative Commons License 2014.04.22 0 0 34443

Ebben messzemenően nem érted Veled egyet. :-) Ezzel csak a veszteségeinket növelnénk, ha több ezer forint benzinpénzt kidobnánk egy pluszfelmenetelre Pestre + elvesztegetnénk a szabadságot + félbehagynánk emiatt a teraszkövezést. Előrébb semmivel nem lennénk vele.

 

Az tény, hogy jobb lett volna alaposabban átnézni átvételkor, sajnos ezt a férjem nem tette meg, de tegyük hozzá, a dobozban darabokban volt, még össze kellett rakni, utána pedig nem szállítható a dobozban, ezért nem látta értelmét a pesti lakásban összerakni. Darabokban pedig nem volt szembeszökő az eltérés (a fűgyűjtő tartály más, nem maga a gép).

 

Dehogynem tud. Vissza kéne vennie, illetve cserét felajánlani. Ez a fogyasztóvédelmi hatóság álláspontja (beszéltem velük ma). Javítást vagy cserét kérhetsz, ott áll a honlapjukon is írásban. Az, hogy a fűgyűjtő kosár konstrukciója olyan, hogy kiköpi a füvet, nem lehet (nem rendeltetésszerű) használatból eredő hiba semmiképp, mint ahogy az sem, hogy az ékszíj gyárilag szabadon áll, és beverődnek oda a piszkok. 

 

De igen, abban igazad van, hogy tudomásul kell vennünk, ha ilyen a hozzáállásuk, a szerviz nem mellőzhető.

 

Én csak 1170aa típusjelű terméket találtam cseh oldalakon is, pont ilyet nem. De amúgy az is furcsa, hogy csak ott van, nem?

Előzmény: MCA-001 (34442)