mumududu Creative Commons License 2014.04.21 0 0 26041

A cinikus megjegyzéseidet elolvastam. A dagadt pénztárcád mellett úgy érzem ,csak a felfujtságod nagyobb. Az általad megszabott forma legyen rád érvényes... elfogadom. Élj te a csillagokból a tengerböl és a csillogó napból ...nekem megfelel-elfogadom. Mint hogy nem csak te létezel ezen a földön

(hál ´Istennek), vannak más nézetü emberek is, akiknek más értékeik vannak és más elképzelésük van az életröl és egy jól sikerült nyaralásról. Proli vagy promi, mindenkinek a maga izlése szerint. Élni és élni hagyni neked ez szemlátomás szerint nem téma, mivel csak egy út van- a TIED- és az mindenkire érvényes(legyen???).

Azt téged nem érdekel, hogy olyan szigetek is vannak ahol étkezésre disznóhúst is kinálnak a turistáknak és nem úgy tiltják meg mint te teszed tudatlan egyoldalú, párthüen elöirott irásodban.

Hogy kik keresnek a turistákon? Tudom. Biztosan olyanok mint te akik a másikat kioktatják-megfélemlitik csak  azért hogy  a haszont lefölözzék. Ök biztosan nem kináltak még meg egy pincért sem semmivel, mivel nem is veszik emberszámba öket. Ha lettél volna mér ilyen munkában tudnád, hogy ezek nem járatják le a "magyar hirnevet" hanem inkább javitják az emberségességükkel.(Legyen az cseresznye vagy gumicukor).

Utoljára-Mivel nem neked szólt az elöbbi üzenet, örülnék ha nem  is válaszolnál a továbbiakban erre, amit itt és most megköszönnék.

Előzmény: cyberworms (26038)